Alle comfort voor u en uw paard

Hippisch Centrum La Grande heeft 68 ruime, luxe en lichte stallen. Zestig hiervan zijn bestemd voor pensionstalling. In onze moderne en luxe accommodatie bieden wij u en uw paard optimaal comfort. Zo kunt u maximaal genieten van de tijd met uw paard. De stallen zijn licht, fris en goed geïsoleerd. Mede dankzij het ingebouwde luchtcirculatiesysteem is onze stal een gezonde leefplaats voor uw paard.

Wij zorgen ervoor dat de paarden afwisseling en beweging hebben. Ze gaan dagelijks naar buiten in onze weilanden, paddocks of stapmolen. Dit kan alleen of in kleine kuddes, afhankelijk van uw wensen en het karakter van uw paard. De stapmolen kunt u ook vrij gebruiken. De paarden worden viermaal daags gevoerd, in de ochtend kuil en brok, tussen de middag kuil, aan het einde van de middag brok en met het afsluiten weer kuil.

De accommodatie bestaat uit poets- en wasplaatsen met warm en koud water, welke vrij zijn te gebruiken. Uw spullen liggen opgeborgen in een afsluitbare zadelkamer met vaste kastjes welke afzonderlijk afgesloten kunnen worden. We hebben twee overdekte rijhallen voorzien van Agterberg bodems. De kleine rijhal is 20 x 40 meter. De grote rijhal is 20 x 60 meter. Beide rijhallen grenzen aan de verwarmde kantine waar u altijd terecht kunt voor een kopje koffie of een glas fris. Het buitenterrein bestaat uit een 20 x 60 meter buitenrijbaan die eveneens voorzien is van een Agterberg bodem. Daarnaast hebben we een springbak met een oppervlakte van 3600 m2. Vanuit het terras heeft u schitterend zicht op de buitenrijbanen.

Daarnaast hebben we een longeercirkel, een stapmolen, weilanden, paddocks, solarium en een parkeerplaats voor trailers. Het gehele terrein is afgezet met stevig hekwerk of brede sloten en is toegankelijk middels een automatische poort. Buiten de openingstijden om is deze poort gesloten. Klik hier voor foto´s van de accommodatie.

Veel dressuurlessen worden verzorgd door Willeke Weijers. Zij is gediplomeerd derde fase ORUN instructrice. Zelf heeft ze PSG niveau dressuur gereden.

We organiseren veel leuke activiteiten waar u als pensionklant aan deel kunt nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een BBQ, clinics, onderlinge staldag en feestavonden. En natuurlijk kunt u deelnemen aan de wedstrijden die 2 x per maand op stal worden georganiseerd. Een overzicht van de activiteiten vindt u in de activiteitenkalender op deze website.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op en kom een keer langs om de sfeer te proeven!